El teu dia a dia és estressant. Reconèixer-ho seria un bon començament. El treball té la major part de la culpa, però no és solament això. El ritme de la ciutat embogeix a qualsevol, no et passa tan sols a tu. Surts sempre aviat de casa i, així i tot, les 24 hores que té el dia no són suficients.
És així, oi?
L’oficina, els nens, l’escola, la compra, les factures, el cotxe, les tasques domèstiques, el sopar i, per fi, et trobes al llit de nou. Sents que tan sols vols desconnectar el botó de la ment que està amagat en alguna part dins teu i dormir.
Però quina vida és aquesta?
Abans o després desitjaràs fugir, desconnectar de tot i gaudir d’un plaer tan senzill com és el de respirar lentament aire pur. Per quan aquest moment arribi, t’hem preparat algunes claus per triar correctament la casa rural ideal i capaç de curar-te l’anomenat malestar de l’urbanita.

Un entorn espectacular

blankQuè és el que defineix a un espai com a singular, valuós i interessant? És una bona pregunta que creiem que es pot respondre amb una sola paraula: autenticitat.
Selecciona la teva casa rural somniada basant-te amb les possibilitats que t’ofereixi pel que fa a rutes que combinin l’esplendor dels paisatges naturals amb la història i l’arquitectura d’èpoques passades. Acabaràs fascinat.
No és tan complicat trobar  aquest lloc especial. Un petit consell: encara que les platges son el lloc més popular  per gaudir de vacances, cerca a l’interior. Potser et trobaràs amb una grata sorpresa.

Serveis i facilitats que enamoren

Una vegada que ja has trobat aquest entorn, que ho té tot i que reuneix les condicions adequades per a que la teva escapada rural es converteixi en tot un èxit, ha arribat l’hora de parlar de l’allotjament pròpiament dit.
Les cases rurals no són hotels.
És necessari ser conscients que aquesta diferència no té per què ser un desavantatge. Ni de bon tros. Les cases rurals poden impressionar-te amb serveis i extres que no esperaves.
Un espai en plena naturalesa que convida a la meditació, el passeig o la pràctica de ioga, una zona de barbacoa amb forn de llenya per rostir bons àpats, una àrea d’activitats familiars com el minigolf o una sala de celebracions d’ocasions especials… Troba alguna cosa que sigui per a tu.

blank
Per cert, què et semblen els spas? Una ocasió única per relaxar-te.

Activitats per omplir el teu temps amb qualitat

Tens la ubicació ideal i també t’has assegurat que l’allotjament sigui un lloc encantador en el qual es tingui cura de cada mínim detall. Però has pensat què vas a fer una vegada que ja estiguis allí? Gaudeix de cada minut. T’expliquem com aconseguir-ho.

Menjar i beure bé a gust: gastronomia i enoturisme

Els amants del bon menjar i dels vins de qualitat saben bé a què ens referim. Una experiència turística, sigui del tipus que sigui, no pot ser completa si aquesta qüestió falla.
Per això, assegura’t que la teva casa rural desitjada està situada en una zona on existeix una tradició culinària i una cultura enològica pròpia.

Visites a pobles encantadors

Poblets en els quals es viu amb la tranquil·litat i el repòs d’antany. Aprofita per relaxar-te i xerrar amb la gent de poble, de ben segur estan disposats a explicar-te algunes anècdotes interessants i divertides. Aquí la vida passa a una velocitat diferent.
En aquests municipis cada pedra té alguna cosa què dir. Investiga una mica i descobreix per tu mateix les llegendes que tanca la memòria del lloc.

Excursions i senderisme en plena naturalesa

Les petites localitats són genials, però, al cap i a la fi, quan algú es decideix a fer una escapada rural, és perquè també se sent àvid de naturalesa.

blankMuntanya, rius, boscos, fauna local i, en definitiva, tot allò que ens faci fugir de tot allò artificial.
El senderisme és una activitat apta per gairebé tothom. Majors i petits poden practicar-ho perquè solament és necessari fer-se amb un parell de botes, roba còmoda i una mica d’aigua fresca per passar-ho millor que bé.
Quan seleccionis la teva casa rural favorita, tingues en compte les opcions de turisme actiu que et proposa.

Ja ho vas tenint una mica més clar? Sigui com sigui volem animar-te a deixar de costat la rutina, la tensió i l’esgotament. Permet que els bons valors rurals t’acaronin i calmin la teva ment i esperit en El Clos, una casa rural que reuneix tota la màgia que t’hem mostrat.
«Carregar les piles» mai ha tingut un significat tan contundent: omple’t d’energia literalment i torna a la normalitat amb il·lusió i ganes.
I quan la ciutat torni a pesar-te i sentis que necessitis novament un descans real, recorda que et seguirem esperant!