Ja has pres la decisió: marxes d’escapada rural.

Tot a punt per netejar els pulmons, fer un stop en el teu frenètic dia a dia i relaxar-te com mai en un entorn rural que recarregui les teves piles des del primer minut.

Arriba el moment de preparar-se i et poses a fer la maleta.

En aquests instants d’emoció i ganes pel que succeirà és perfectament normal que se’t oblidin algunes coses i després, en el teu destí rural, les trobis a faltar.

Volem ajudar-te a evitar-ho, i per això des de El Clos et donarem 5 consells de cara a fer la maleta per la teva propera escapada rural.

¡Arranquem!

Consell # 0: fes-te una llista

Si ets de llistes, ja saps del que parlem. Si no, què bé senta ratllar coses d’una llista!

Aquí, més enllà que fer coses per fer-nos sentir bé, és per organitzar-nos i no deixar-nos res important.

Abans de començar a fer-te la maleta atura’t, seu, pensa en on i quan vas a anar-te’n i dedica uns minuts a reflexionar sobre tot el que puguis necessitar.

Escriu-ho en una llista, pert molt obvi que sembli, i no perdis de vista el boli per anar ratllant així com vagis ficant en la maleta.

Et semblarà una tonteria, però ¿no se t’ha oblidat alguna cosa a casa quan t’has anat de viatge? Amb les llistes aquest problema desapareix.

Consell # 1: On i quan marxes?

Conesa el Clos paisatge

El turisme rural a Espanya dóna moltíssim de si.

Hi ha destins que comparteixen una zona rural magnífica amb unes platges increïbles.

Altres estan a la meitat d’una vall, entre muntanyes, i l’aire que fa a l’hivern pot arribar a sorprendre’t.

En altres hi ha un riu en el qual poder banyar-te en qualsevol moment de l’any per les característiques geogràfiques de la zona.

Analitza el teu destí, pensa en com ho vas a esprémer i no t’oblidis de l’època en què aniràs.

Si és a l’estiu segurament vulguis portar-te el banyador o roba curta i lleugera, evidentment. O tot el contrari a l’hivern.

Però … al mes de març fa sol? ¿A l’octubre fa clima per anar en màniga curta? ¿Al desembre estan disponibles les activitats al llac?

Informa’t bé del lloc on vas, de quins plans hi ha disponibles per fer i quan ho tinguis clar, a emplenar la llista.

Consell # 2: Cerca la comoditat

Les escapades rurals solen caracteritzar-se per les senderes al mig de la natura, les rutes enoturístiques, els esports d’aventura o el turisme rural per pobles plens d’encant.

Per a tots aquests casos t’aconsellem la màxima comoditat, i no només en el calçat.

El clos casa rural

Fica roba còmoda en la maleta i allibera’t de la pressió de vestir bé durant el dia a dia a la feina, si és el teu cas.

Són els teus dies lliures, les teves vacances: tu poses les regles, i sentir-te còmode en tot moment hauria de ser una d’elles.

Consell # 3: Deixa’t a casa els “persidecas”

Aquest és un altre clàssic dels viatges: “m’agafo això, per si de cas”.

Error: si ens deixem portar pels persidecas acabarem omplint la nostra maleta de coses que en un 99,99% de les vegades no utilitzarem.

Oblida’t d’elles i deixa un buit en la maleta per a altres coses.

El turisme rural és molt agraït pel que fa a portar-te a casa productes de km 0 de la regió, per exemple; ¿Vas a dejártelos per haver-te portat 12 persidecas que no has estat ni tan sols prop d’utilitzar?

Si creus que un persidecas és molt necessari, segurament es trobi disponible en la destinació rural a la què vagis. Si et sorgeix la necessitat només hauràs de comprar-ho… només si sorgeix la necessitat!

Consell # 4: A la muntanya fa més fred del qual sembla: estiguis preparat

En les destinacions de muntanya, encara que estiguem a l’estiu, a la nit pot refrescar. Si estem en una zona propera al mar, a més, hi haurà humitat i el fred calarà més.

No et deixis portar pel fet que la teva escapada rural sigui a l’estiu. Encara que així sigui, permet-te un parell de persidecas relacionats amb la roba d’abric, ja que gairebé segur que els vas a donar ús.

Ho agrairàs.

conesa casa rural

Consell # 5: Estudia el teu allotjament i actua en conseqüència

Ens acomiadem recomanant que si l’allotjament compta amb una web ben detallada, li facis un cop d’ull als seus serveis.

Per exemple, si vas a una casa rural, hi ha tovalloles? Quantes? ¿I piscina? ¿I xampú i gels? ¿Assecador?

Informa’t escrivint un correu o trucant per telèfon si a la web no surt aquesta informació per anar cap allà amb el just i necessari.

Ens vam acomiadar per ara, recordant-te que si encara no tens la destinació rural per a la teva propera escapada elegida, no perdis detall de les cases rurals a Tarragona de El Clos, una de les millors de Catalunya segons els mitjans especialitzats amb 5 apartaments diferents i diverses combinacions per tots els anfitrions.

Et sorprendrem, tant per les cases com per on ens trobem, en plena Conca de Barberà, un paisatge inigualable

T’esperem!