El ritme de vida actual, requereix una mica de descans

El ritme de vida actual, requereix una mica de descans, farà uns dies, vaig veure una frase que deia: Un bon remei per acabar amb el teu cansament emocional és disminuir els ‘deuria’. És cert, però i això Com s’aconsegueix?
Jo crec que això és més comú del que sembla, i encara que sembli mentida, la causa ve donada per la forma de vida que portem. La pressió subjacent i la falta d’il·lusió en gairebé tot, és el que provoca aquest cansament psicològic. I si no hi ha motivacions, falta l’impuls i una mica més…
Ens fa l’efecte de sentir-nos cansats i atabalats per tantes i tantes coses i el remei passa per descansar més, menjar millor, aprendre alguna cosa nou i interessant, practicar les nostres aficions favorites, conversar, sortir una mica i intentar trencar amb la rutina donant-nos un petit plaer.

En definitiva, encara que sembli increïble, la resposta a moltes de les nostres preocupacions la tenim nosaltres mateixos, imagina’t per un moment, que despertes després d’haver descansat tota la nit i que t’aixequis amb energia, alegre, amb ganes de començar un nou dia i molt feliç!
Comences el matí fent una mica d’exercici, que fa que flueixi més energia pel teu cos, després et dónes un plaent bany i et relaxes uns minuts, ja sigui escoltant una mica de música o simplement sense fer res. Prens un desdejuni ben nutritiu. I comences el teu dia!