Inauguracions a Conesa

Inauguracions a Conesa, el dia 22 de juny va tenir lloc la inauguració oficial de les recents obres dutes a terme pel Ajuntament de Conesa, i a la que va assistir com convidat d’honor el Sr.Vicenç Villatoro.
El primer punt d’un agradable i entretingut recorregut va ser la piscina municipal, s’ha donat més espai a la terrassa annexa al bar i recobert enterament amb tendals, donant una excel·lent impressió general.
El segon acte va ser visitar un nou i modern espai lúdic esportiu amb aparells d’exercicis per a les persones grans, situat prop de la plaça. Li van seguir les obres de restauració de la façana de l’església, escultures de pedra, així com de la porta principal, quedant un conjunt digne d’admirar pel seu valor arquitectònic i històric.
El següent espai, un parc infantil molt complet i com a colofó les obres de reforma a banda i banda del riu, murs de contenció, nous accessos, i un ampli espai amb una barbacoa comunitària. Aquesta part final del recorregut va tenir una petita però emotiva i simbòlica representació utilitzant-se para això les escultures allotjades a l’interior dels murs de pedra, excel·lent obra creativa de l’artista local Dolors Comajuncosa.
Amb l’al·locució final per part del Sr.Villatoro i del Sr. Angel Rodriguez alcalde de Conesa, entre altres membres del consistori es va donar punt i final a l’acte protocol·lari en el qual es va fer lliurament al Sr.Villatoro d’una escultura fidel reproducció d’una de les dues creus de terme de Conesa.
Després, per tot el públic assistent a l’acte es va servir una variada selecció de tapes i begudes.
El següent dia 23, una espectacular revetlla de Sant Joan va posar la rematada final d’aquests actes que amb molt encert van ser organitzats des de l’ajuntament de Conesa al que felicitem pel seu encert i dedicació en bé del nostre estimat poble.

Discurs del Sr. Vicenç Villatoro amb les autoritats de Conesa

Focs artificials a Conesa

Inaugiració Vicenç Villatoro

Inaugiració Vicenç Villatoro

Inaugiració Vicenç Villatoro

Inaugiració Vicenç Villatoro

Inaugiració Vicenç Villatoro

Inaugiració Vicenç Villatoro