La primavera la millor època per fer activitats en contacte amb la natura.

En aquests dies de primavera, us convido especialment a descobrir la natura en un indret amb encant, on podreu gaudir de noves i agradables sensacions.
Un lloc proper a la muntanya, on poder admirar una catifa verda de camps i arbres rejovenits per la primavera.
Un lloc on en el vostre despertar us donin la benvinguda, i us despertin després d’un merescut descans els raigs del sol matinal i el trinar dels ocells.
Imagineu-vos que podeu aconseguir durant aquests dies les millors fotografies de paisatges, animals o plantes, escoltar i observar relaxadament gaudint de la vida slow, assaborint veritables i inoblidables moments al costat dels teus.
Us proposo deixar el cotxe, i fer senderisme per rutes senyalitzades, molt properes i assequibles per a tots els nivells.
Al mig dia us ve de gust una barbacoa a l’aire lliure?, de nit un passeig per observar els estels, relaxar-se i oblidar el vostre stress acumulat en la nostra piscina, gaudir de tractaments d’estètica i relaxants per personal especialitzat, gaudir del nostre jardí minigolf?
Totes aquestes activitats i moltes altres experiències, les oferim i fins i tot compartim amb els nostres clients i amics des de fa més de 14 anys, on la qualitat de les instal·lacions i el tracte personalitzat, fa que el nostre establiment de Turisme Rural sigui un punt de referència de la comarca Conca de Barberà a l’interior de Tarragona. Benvinguts a El Clos !!.

blank

Paisatges de conreu prop de Conesa,  Foto Joaquim M.